KAIKKI MODUULIT 1-5

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
295€
Aloita
Hanki tästä 4 h 29 min

Kurssin esittely

Siirry alta opiskelemaan

Kurssin käyttöoikeus 6kk


Kurssin kuvaus

FASHION MODEL AGENCY -NETTIMALLIKOULU

KAIKKI MODUULIT

CATWALK 1 Osiossa lähdetään liikkeelle perusteista eli ryhdistä. Moduulissa käydään läpi itsen kantaminen, lavaposeeraukset, catwalk-linjat ja kävely. Moduuli toimii pohjana kaikelle lava- ja näytöstyöskentelylle.

CATWALK 2 Osiossa kerrataan edellisen osion sisältöjä sekä käydään läpi eri teemoihin ja tyyleihin liittyviä erilaisia lavaposeerauksia ja -käännöksiä.

PUVUSTON ESITTELY Osiossa kerrataan edellisten osioiden sisältöjä sekä käydään läpi puvuston esittely, asiakkaan tuotteiden esille tuominen sekä eri roolit ja tyylit puvuston esittelyssä. 

MUOTI JA MAINOSKUVAUKSET Osiossa käsitellään ilmeiden ja eleiden hallinta sekä kuvausposeeraukset huomioiden eri roolit katalogi-, verkkokauppa-, editorial-, muotilehti-, printti- ja TV- mainonnassa. Lisäksi tutustutaan valokuvaajan studiotyöskentelyohjaukseen liittyviin asioihin.

TV-MEDIA Osiossa käsitellään ilmeiden ja eleiden hallinta sekä kuvausposeeraukset huomioiden eri roolit katalogi-, verkkokauppa-, editorial-, muotilehti-, printti- ja TV- mainonnassa. Lisäksi tutustutaan valokuvaajan studiotyöskentelyohjaukseen liittyviin asioihin.

–antaa sinulle hyvät perustiedot ja -taidot, joita tarvitset kuvaus-, näytös- ja mainosmallina 

–antaa sinulle itsevarmuutta ja lisää rohkeutta eri esiintymistilanteisiin

–tarjoaa sinulle keinoja lisätä varmuutta lavaesiintymiseesi

–opettaa sinua lisäämään ilmeikkyyttä kuvaustilanteisiisi

–antaa sinulle valmiuksia studio-, TV- ja mainoskuvauksiin

–tarjoaa runsaasti uusia vinkkejä eri tyyleistä ja poseerauksista näytöksissä ja kuvauksissa

–sisältää osallistumisen casting-tilaisuuteen, jossa kartoitetaan mahdollisuutesi kotimaisille ja/tai kansainvälisille markkinoille sekä Fashion Model Agencyn edustamiin malli- ja kauneuskilpailuihin

–antaa sinulle mahdollisuuden harjoitella joustavasti omassa tahdissasi: voit katsoa videoita niin monta kertaa kun haluat kuuden viikon mittaisen osallistumisoikeutesi aikana

Nettimallikoulun mimiikka- ja improvisointitunnilla opit työstämään eri rooleja TV- ja printtimainontaan. Niin ikään castingeista saat tuottajalta ja kuvausjärjestäjältä hyödyllisiä vinkkejä mainontaan eri kanavissa. Webinaarissa kouluttajat antavat sinulle vinkkejä itsesi kehittämiseen, ja lopulta livepäivässä saat vielä lisäohjausta mallikoulussa jo aiemmin opittuihin asioihin sekä tapaat mallitoimiston bookkerit ja johtajan sekä lukuisia kouluttajia ja valokuvaajia. Livepäivän aikana pääset osallistumaan myös luennolle, jossa käydään läpi mallin omaa brändäystä sekä muita alan markkinointiin liittyviä seikkoja.

Halutessasi voit osallistua myös malli- tai portfoliokuvaukseen, jossa ovat mukana ammattikuvaaja, stylisti ja maskeeraaja-kampaaja. Osa mallikoulun suorittaneista saa myös mahdollisuuden päästä Fashion Model Agencyn listoille.

> Katso kriteerit fashionmodel.fi-listalle pääsemiseen fashionmodel.fi -sivustolta https://www.fashionmodel.fi/malliprofiilit

> Realpeople http://realpeople.fi sivuston listoille ei ole määritelty erikseen kriteereitä, mutta listat on tarkoitettu TOSI TYYPEILLE, joita haetaan listoilta mukaan esimerkiksi televisio- ja printtimainontaan.

KENELLE KURSSI ON TARKOITETTU?

FASHION MODEL AGENCY -NETTIMALLIKOULU on tarkoitettu kaiken ikäisille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään esiintymistaitoaan.

Se sopii sinulle, jos esimerkiksi

–haluat saada lisää itsevarmuutta eri esiintymistilanteisiin

–haluat oppia ”korkkarikävelyn” tai miesten ryhdikkään, luontevan kävelyn

–haluat hyödyllisiä vinkkejä hyvän ryhdin löytämiseen ja itsesi kantamiseen

–haluat lisävinkkejä kameran edessä työskentelyyn joko alan ammattilaisena tai vaikkapa omien selfie-kuvien ottamiseen

–olet kiinnostunut näyttelemisestä ja haluat kehittää omien ilmeittesi ja eleittesi hallintaa

–haluat oppia erilaisia kuvaus- ja näytösposeerauksia 

–haluat työskennellä muodin maailmassa

–haluat malliksi ja sitä kautta lisäansioita

–haluat löytää oman persoonallisen tyylisi

–haluat vinkkejä malli- ja kauneuskilpailuissa esiintymiseen

–haluat tietoa omista mahdollisuuksistasi kotimaisilla ja/tai kansainvälisillä mallimarkkinoilla

Muut verkossa suoritettavat moduulit

79€

MODUULI 1: CATWALK 1

Osiossa lähdetään liikkeelle perusteista eli ryhdistä. Moduulissa käydään läpi itsen kantaminen, lavaposeeraukset, catwalk-linjat ja kävely. Moduuli toimii pohjana kaikelle lava- ja näytöstyöskentelylle.

Tutustu tarkemmin

79€

MODUULI 2: CATWALK 2

Osiossa kerrataan edellisen osion sisältöjä sekä käydään läpi eri teemoihin ja tyyleihin liittyviä erilaisia lavaposeerauksia ja -käännöksiä.

Tutustu tarkemmin

79€

MODUULI 3: PUVUSTON ESITTELY

Osiossa kerrataan edellisten osioiden sisältöjä sekä käydään läpi puvuston esittely, asiakkaan tuotteiden esille tuominen sekä eri roolit ja tyylit puvuston esittelyssä.

Tutustu tarkemmin

79€

MODUULI 4: MUOTI JA MAINOSKUVAUKSET

Osiossa käsitellään ilmeiden ja eleiden hallinta sekä kuvausposeeraukset huomioiden eri roolit katalogi-, verkkokauppa-, editorial-, muotilehti-, printti- ja TV- mainonnassa. Lisäksi tutustutaan valokuvaajan studiotyöskentelyohjaukseen liittyviin asioihin.

Tutustu tarkemmin

79€

MODUULI 5: TV-MEDIA

Osiossa käydään läpi eri toimijoiden rooleja sekä mielikuvien käyttöä TV-mainonnassa. Osio sisältää näyttelijätyön tunnit sekä casting-tuottajan ja kuvausjärjestäjän vinkit tv-työskentelyyn.

Tutustu tarkemmin